Beställ senast 2-3 dagar innan för att garanterat få din beställning! Vid beställning med kort varsel testa ring/maila, vi tar emot så mycket beställningar vi hinner med innan tidspressen säger stopp.
Specialkost är inga problem, vi fixar god mat till alla!
Våra delibrickor kan man beställa alla öppna dagar i veckan och minsta antal är 2 personer/bricka.
Ändring/avbokning ska ske minst 2 dagar före upphämtning.
MELLAN 22/12 - 6/1 HAR VI STÄNGT.
Klara's Decemberpaket 2024
Det här är vår delibricka som är inspirerad av julens smaker fast med en "Klara-touch"! Passar lika bra till en glöggkväll som till en julfest på jobbet. Går att beställa från 18 november - 21 december.
Pestoslungad grönkål med chèvre, apelsin och tranbär (cashewnöt)
Lillängens varmrökta lax med saffransaioli
Krustader fyllda med skagenröra, toppade med handskalade räkor, citronpärlor och en dillkvist
Hemgårdens julskinka med vår hemgjorda dijonnaise
Rödbetssallad med fetaost
Nötinnanlår från Hemgården
Brieost, cheddar med äppel- och fikonmarmelad
Mjuk pepparkaka med vitost och granatäpple
Brickan toppas med färsk frukt, bär och ört.
Till brickan serveras potatis marinerad i grönkål- och västerbottenostcrème, ruccola och Grana Padano samt bröd.
Till dessert får ni en krämig fudgeblondie gjord på saffran & vit choklad toppad med apelsinfluff.
250 kr/person
Fredagsmysbricka
Klara`s fredagsmys är en mycket populär bricka med god plockmat att hämta med sig hem efter jobbet alla dagar i veckan. Går att beställa från två personer och uppåt.
Färsk melon och ananas
Hemgårdens rostbiff med gräslök och tryffelmajonnäs
Lufttorkad skinka och milanosalami
Chèvreost med honung och pumpafrön
Soltorkad tomat och örtmarinerad kronärtskocka
Brieost och cocktailkapris
Vitlöksmarinerade oliver
Pestomarinerad kyckling med Grana Padano
Potatis slungad i senapsvinegrette, vitlök och persilja
Brickan serveras med pestomarinerad pasta, bröd och valfri dressing du väljer på plats.
Här på Klaras fokuserar vi på riktigt god mat med bra råvaror och hantverk i fokus. Vi vill att du som kund ska känna dig nöjd, från första kontakt tills maten står på bordet.